CHAMPIONSHIP

Pregled 34. kroga v Championshipu

Za nami je zelo zanimiv 34. krog!


34. krog se je pričel v petek, ko je Birmingham City dosegel šele drugo zmago pod vodstvom Gianfranca Zole, premagali so Wolverhampton, ki je v bitki za obstanek. Tam sta tudi Burton in Blackburn, ki sta se pomerila na stadionu Pirelli, kjer ni bilo zmagovalca (1-1).

Devet tekem je bilo na sporedu v soboto, Newcastle United je le remiziral proti Bristolu in tako prepustil prvo mesto Brightonu. Po dolgem času je zmago dosegla Aston Villa, ki tiči na katastrofalnem 17. mestu. Pomembno zmago je v boju za napredovanje zabeležil Brighton, varovanci Hughtona so zanesljivo s 3-0 premagali Reading. Kar šest golov smo videli na srečanju na Griffin Parku, kjer je domači Brentford zanesljivo s 4-2 premagal odpisani Rotherham United. Tri točke je v soboto zbral tudi Leeds United, ki je doma premagal Sheffield Wednesday, ”Owlsi” so sicer še vedno na šestem mestu.

vir: www.thetilehurstend.com

Zadnja tekma zelo zanimivega kroga je sledila v nedeljo, ko je bil na vrsti ‘East England Derby’, na Carrow Roadu sta se namreč merila Norwich in Ipswich. V zelo zanimivi tekmi nismo dobili zmagovalca, bilo je 1-1.

Nove tekme so v Championshipu na sporedu že v torek, ko se bodo igrale štiri zaostale tekme, med drugim se bosta na južni obali pomerila tudi prvi Brighton in drugi Newcastle United!

Vsi rezultati tega kroga: 

19
vir: FB EFL
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]