OSTALE NOVICE

Elšnik kapetan ob zmagi proti Liverpoolu

V začetni enajsterici U23 ekipe Derby Countryja, ki se je pomerila z Liverpoolom U23, je Timiju Maxu Elšniku družbo delal tudi Sven Karić Šoštaršič. Sin člana zlate generacije Amirja Karića se je na Otoku dobro znašel in po prestopu iz Maribora začel še drugo tekmo zapored, a žal tudi zatresel lastno mrežo.


vir: twitter
vir: twitter

Navkljub avtogolu Karića v 65. minuti sta Štajerca lahko zadovoljna, po zmagi z 2:1 se je njuna ekipa namreč dvignila z mest, ki vodijo v 2. divizijo Premier League 2. Karić Šoštaršič je igral do 78. minute, Elšnik pa vso tekmo.

Zadovoljen je lahko tudi Jon Gorenc-Stanković. V FA pokalu je dobil priložnost za dokazovanje, ki se je ni utrašil. V osrčju obrambe Huddersfield Towna je uspešno pomagal svoji ekipi do remija z 0:0 proti velikemu Manchester Cityju. Ekipi bosta tako igrali ponovljeno tekmo na Etihadu.

Na delu smo videli tudi Andraža Struno, ki je po januarskem prestopu nepogrešljiv člen zasedbe škotskih Heartsov. Ta vikend je edinburški prvoligaš gostil Inverness in po zaostanku z 0:1 osvojil točko, v 74. minuti pa so domači zapravili celo enajstmetrovko za zmago, s katero bi se 3. mestu približali na vsega 3 točke.

Serijo zadetkov za U23 ekipo Newcastla je prekinil Haris Vučkić, ki bo očitno konec pogodbe s Srakami počakal v rezervni ekipi in si ne bo predčasno poiskal novega kluba. Proti U23 ekipi Blackburna je bil na igrišču od prve do zadnje minute, po poročanju klubske strani Newcastla pa je imel prav Vučkić v sodnikovem podaljšku priložnost za izenačenje na 2:2.

Pregled slovenskih nastopov zaključujemo z Gregorjem Zabretom. Mladi vratar je za U23 ekipo Swanseaja v ponedeljek zvečer branil proti vrstnikom iz Norwicha in ohranil svojo mrežo nedotaknjeno ob zmagi z 2:0 ter tudi zbral nekaj obramb

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]