MANCHESTER UNITED

Griezmann: “S Pogbajem želim igrati tudi na klubskem nivoju”

Antonie Griezmann, eden izmed najbolj vročih nogometašev zadnjega časa, se trenutno mudi v rodni Franciji, kjer se pripravlja na reprezentančne nastope. Če lahko sklepamo po objavah na družabnih omrežjih, na treningih največ časa preživi z zvezdnikom Manchester Uniteda Paulom Pogbajem.


brez-naslova
»Konec dneva, vračamo se nazaj v grad« vir: Twitter

Napadalec Atletico Madrida si je vzel tudi čas za medijske obveznosti, beseda pa je v enem izmed intervjujev za nemški Sky nanesla na morebitno selitev Francoza na Otok.

»Paula stalno sprašujem o Manchester Unitedu. Menim, da je to zelo velik klub z odlično infrastrukturo.« Napadalec je nato nadaljeval: »Paula sem spraševal tudi o nekaterih igralcih, ali so res tako dobri, kot izgledajo ter tudi o trenerju Joseju Mourinhu, če je tudi on tako dober, kot se zdi.«

vir: Nwikedinho
vir: Nwikedinho

Piko na i intervjuju je 25-letnik postavil v zaključku, kjer je med vrsticami morebiti celo potrdil svoj prestop v Anglijo.

»Sliši se veliko govoric, ki me povezujejo s prestopom v Manchester United in Paris Saint-Germain, a odkrito povedano mi menjava kluba trenutno ne pride niti na pamet. Vsekakor pa bi bilo super nekoč igrati s Pogbajem v istem klubu.«

Spomnimo, da je Manchester United za rekordno visoko vsoto pred sezono pripeljal Pogbaja, prav mogoče pa je, da bo cena Griezmanna ob morebitnem odhodu iz Madrida še višja. Ali je Manchester United pripravljen podreti lastni rekord bomo videli, vemo pa, da Rdeče vrage pri tako velikih željah le redko kdo lahko zaustavi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]