MANCHESTER CITY MANCHESTER UNITED

Tretji polčas

Mourinho se je izognil napadu z mlekom, Arteta s krvavim obrazom. Pretep po Manchester derbiju in kako je do njega prišlo.


vir: twitter
vir: twitter

Jasno. Zmaga gostov na pomembnem Manchester derbiju in povišanje prednosti na velikih enajst točk. Bolj pa bode v oči dogajanje po tekmi, o katerem so se danes razpisali priznani angleški mediji (Independent, Telegraph, Guardian). Po koncu tekme so igralci Manchester Cityja glasno proslavljali zmago, ki so se je, po poročanju virov z Old Trafforda, veselili kot osvojitve naslova angleškega prvaka.

Domači strateg Jose Mourinho je zato obiskal garderobo sinje modrih in jih opomnil, naj pokažejo določeno spoštovanje in se umirijo. Na vratih ga je (malce ironično) čakal vratar Ederson, ki mu ni ostal dolžan, zato sta se zapletla v prepir. Portugalec naj bi mu zabrusil, da je na tekmi namerno zavlačeval. Vmes je iz garderobe priletelo mleko in plastenke vode, ki sicer Joseja niso zadele, so pa zato našle svoj cilj v članu strokovnega štaba Rdečih Vragov. Nato so na pomoč priskočili domači igralci, ki so poskušali obračunati tudi s pestmi. Po neuradnih virih naj bi bil Lukaku tisti, ki je Arteti prisolil močen udarec, zaradi katerega je pomočnik Pepa Guardiole začel močno krvaviti. Sodnik Oliver tega incidenta ni videl, zato bo FA dokumentacijo zbirala preko navzočih virov. Grozijo domačim kazni?

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
Rok