MANCHESTER UNITED

Novinarka žrtev Paula Pogbaja

Že kar nekaj časa na socialnih omrežjih pretijo fotografije iz Los Angelesa, natančneje s prizorišča, kjer sta Paul Pogba in Romelu Lukaku dopustovala. Sprva se je zdelo, da sta super zvezdnika premor od nogometa uživala le kot kolega, a kasneje se je izkazalo, da tudi kot soigralca. Nekateri celo pišejo, da je Pogba z Lukakujem odšel na dopust prav z namenom, da prepriča Belgijca v prestop k “Rdečim vragom”.


Zgoraj omenjena nogometaša, sta najela sila prestižno vilo v Beverly Hillsu. A navkljub vsemu razkošju, ki sta ga imela na voljo, pa tudi na treninge oziroma priprave, na novo sezono nista pozabila.

Primanjkovalo pa ni niti zabave. Po poročanju LA pressa in kasneje potrjeno s strani policije, je bil Romelu Lukaku “aretiran” zaradi prevelikega hrupa ob oznanitvi prestopa v Manchester United. Po prihodu novinarke ESPN-ja, pa navdušenja nad prestopom, kot vse kaže ni mogel skriti Pogba.

Novinarka se je odločila, da bo s Pogbajem in Lukakujem igrala igrico kamen, škarje, list. Po tem, ko sta tako Francoz, kot tudi Belgijec izbrala škarje, novinarka pa list, je bilo jasno, da je slednja poraženka. Tik za tem je sledilo kaznovanje s strani Pogbaja, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Novinarka je nato ta pripetljaj sicer tudi pokomentirala. Zapisala je slednje: “Bil je vroč dan in Paul Pogba mi je naredil uslugo.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]