TOTTENHAM

Harry Kane: “Ne gre se mi za denar”

Harry Kane, z 29 zadetki najboljši strelec Premier League v lanski sezoni, je za The Sun potrdil, da bo tudi v prihodnje nastopal za Tottenham in dejal, da ga selitev drugam ne zanima.


Strateg Mauricio Pochettino in njegov največji zvezdnik Harry Kane sta v odličnih odnosih. To je potrdil tudi napadalec sam. Vir: SoccerSouls
Strateg Mauricio Pochettino in njegov največji zvezdnik Harry Kane sta v odličnih odnosih. To je potrdil tudi napadalec sam. Vir: SoccerSouls

“Ne gre se mi za denar, čar nogometa se skriva nekje drugje. Klub hodi po pravi poti, pred nami so še velike stvari. Imamo mlado ekipo, ki se bo to sezono borila za naslov. Smo ena izmed najboljših ekip v Angliji in Evropi,” so bile prve misli 23-letnega napadalca. Misli, ki se v modernem nogometu po glavi porajajo vse manj in manj nogometašem.

“Imam odličen odnos tako s trenerjem kot tudi s soigralci. Vsa ekipa sezono pričakuje z velikimi ambicijami, ki jih bomo skušali pretvoriti v zmage na terenu.”

Tottenham je za enkrat edini premierligaš, ki se v tem prestopnem roku sploh še ni okrepil. A kdo ve, morda bi znala prav nespremenjena ekipa, v kateri so, če izvzamemo Kyla Walkerja (Manchester City), ostali vsi nosilci iz lanske sezone, biti prednost za trenerja Mauricia Pochettina v primerjavi z ostalimi konkurenti, ki so se malo da ne vsi na veliko krepili.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB