CHELSEA

Batshuayi se ne strinja s FIFO

Michy Batshuayi je že večkrat dokazal, da gre za zelo zanimivega fanta. Svojo zabavno plat svetu največkrat pokaže preko družabnega omrežja Twitter, kjer praktično vsak njegov čivk nasmeje nogometne navdušence. Hladne jih ni pustil niti po zadnji tekmi proti Arsenalu, ki sta jo v sklopu pripravljalne sezone odigrala Chelsea in Arsenal.


Londonska rivala sta pred dnevi na olimpijskem Ptičjem gnezdu v Pekingu odigrala prvi medsebojni derbi sezone. Zanesljivo so ga dobili prvaki, za katere je najprej zadel Willan, nato pa dvakrat še belgijski napadalec. Ob odsotnosti Diega Coste je prvo ime v napadu prav Batshuayi, ki svoje minute dobro izkorišča. Kot rečeno je mrežo Topničarjev zatresel dvakrat, prvič je z levico natančno meril v spodnji kot vrat Ospine, drugič pa »pospravil žogo« pod prečko po lepem preigravanju in podaji Marca Alonsa.

Nemudoma po tekmi je 23-letnik na svoj Twitter profil objavil posnetek svojih dveh zadetkov, pod katerega je zapisal: »R1 + O & močan O = slabša noga 5*, potrebujem izboljšanje«. Napis se seveda nanaša na računalniško igro FIFA, kjer dotična kombinacija tipk pomeni ti. plasiran strel ter močan strel, torej takšna strela s kakršnima je Batshuayi zadel. Belgijec torej zahteva izboljšanje svojih sposobnosti leve, slabše noge, na pet zvezdic, kar je tudi maksimalno možno število.

vir: twitter
vir: twitter

Naj povemo, da ima napadalec trenutno v virtualnem svetu uporabo slabše noge ocenjeno s štirimi zvezdicami, njegova sposobnost udarca zavite žoge pa znaša 61 od najvišje možne stopnje 99.

EA Sports, podjetje, ki stoji za igro FIFA, je nato mladeniču preko Twitterja odgovorila, a le z razmišljujočim smeškom. Ali bo Batshuayi dosegel svoje, bomo videli najkasneje v naslednji izdaji popularne igre.

Kakšno pa je vaše mnenje? Mislite, da si Michy Batshuayi zasluži boljše sposobnosti v virtualnem svetu?

vir: twitter
vir: twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]