CHELSEA

Se Drogba vrača na Stamford Bridge?

38-letni napadalec iz Slonokoščene Obale, ki trenutno čez lužo v MLS brani barve Montreal Impacta, ima po poročanju brazilskega časnika Globo Esporte, na mizi ponudbo za vrnitev na Otok.


Drogba, ki je največji pečat v svoji karieri pustil prav v Premier League, koder je za Chelsea zabil kar 164 zadetkov, je že nekaj časa tarča mnogih drugih klubov. Bojda si ga je želel še en nekdanji klub in sicer Marseille, a do prestopa, kot sta že potrdili obe strani, zagotovo ne bo prišlo. Bajne vsote mu je ponujal tudi brazilski Corinthians, kjer se Drogba prav tako ne vidi v prihodnje.

No, zanj bistveno bolj zanimiva, pa naj bi bila ponudba londonskega Chelseaja, ki si Drogbaja v svojih vrstah želi kot trenerja, kar bi pomenilo, da bi v Abidjanu rojeni nogometaš, kopačke obesil na klin.

Didier je podobne ponudbe imel že lani, ko mu je bila ponujena vloga pomočnika trenerja Guusa Hiddinka. Takrat je “Tito” (ta vzdevek je Drogba dobil prav po nekdanjem voditelju naše skupne države) dejal, da še ni pripravljen na upokojitev, ki pa se kot vse kaže nezadržno bliža …

“Pridružite se Chelsea skupnosti v Sloveniji na chelseafc.si ter na chelseafc.si/forum ali poiščite ‘Uradni navijaški klub Chelsea Slovenija’ na Facebooku!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB