CHELSEA

N’golo Kante: “Stamford Bridge je moj dom!”

N’golo Kante je bil lani ključen mož Chelseaja pri osvojitvi naslova, sezono pred tem pa je podobno vlogo odigral tudi pri Leicester Cityju, s katerim je tako senzacionalno pokoril vso konkurenco na Otoku. No, letos njegovemu moštvu ne gre vse tako, kot bi si želel, ne glede na vse pa Francoz še vedno blesti. 


N'golo Kante je kot edini v zadnjih dveh sezonah dvakrat slavil naslov premierligaškega prvaka. Vir: Read Chelsea
N’golo Kante je kot edini v zadnjih dveh sezonah dvakrat slavil naslov premierligaškega prvaka. Vir: Read Chelsea

Zanj so se ogreli pri Paris Saint Germainu. Jasno je, da Parižani problemov s financami nimajo, zato bi po vsej verjetnosti na naslov kluba s Stamford Bridgea poleti prispela bogata ponudba. A da temu skoraj zagotovo ne bo tako, je poskrbel Kante sam, ki je s svojimi izjavami pred dnevi popihal na dušo navijačev modrih. 

“To je moje drugo leto pri Chelseaju. Lani smo imeli izjemno sezono in na koncu osvojili Premier League. Letos sicer temu ne bo tako, a sem vseeno izkusil slast nastopanja v Ligi Prvakov, kar mi pomeni veliko.” 

“Storili bomo vse, da si izborimo mesto med TOP 4, čaka pa nas tudi FA pokal, v katerem smo lani izgubili v finalu. Te lovorike si vsi zelo želimo, saj nam je kot edina še na voljo.”

“London je postal moj drugi dom. Tukaj zelo uživam in ne razmišljam o selitvi. Imam še neporavnane račune.” 

Kante ima do izteka pogodbe, s katero zasluži okoli 150 tisoč tedenskih funtov, še tri leta in nič ne kaže, da je ne bo odslužil do konca. Po njegovih besedah o vrnitvi domov, v Francijo, koder je nastopal za Boulogne in Caen, še ne razmišlja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB