ARSENAL

Arsenal Barceloni skuša speljati branilca

Branilec Paris Saint-Germaina, Layvin Kurzawa, bo poleti kot kaže zamenjal delodajalca, glavna kandidata za njegov podpis pa sta Arsenal in Barcelona.


Arsenal je naredil prvi korak proti Layvinu Kurzawi pred Barcelono, saj oba želita pripeljati branilca v svoji ekipi. Ko se odpre poletni prestopni rok bo Francoz na voljo brez odškodnine, saj mu poteče pogodba z Paris Saint-Germainom. Arsenal je bil že v stiku z Kurzawo v začetku leta, a se je takrat vmešal torinski Juventus in pogovori so padli v vodo, sedaj pa bodo še drugič poskušali zvabiti Francoza v London.

Poleg Arsenala pa se je za Layvina Kurzawo ogrela tudi Barcelona, ki bo konkurirala Topničarjem za podpis, a še niso vzpostavili stika s predstavniki levega bočnega branilca. Kurzawa naj bi preferiral selitev v Španijo, kjer ga Katalonci vidijo kot poceni okrepitev v obrambi. Igralčev Agent Kia Joorbachian je Barceloni jasno sporočil, da z varovancem ne nameravata čakati na konkretno ponudbo in tako bi Arsenal lahko Barceloni speljal Francoza, če ne bodo kmalu poslali ponudbe. Poleg omenjenih klubov se za Kurzawo zanima tudi Napoli, a Mikel Arteta je odločen, da okrepi levi bok obrambe, kjer je večino letošnje sezone odigral kar napadalec Bukayo Saka.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]