MANCHESTER UNITED OSTALE NOVICE

Arsene Wenger: Manchester United nima možnosti za naslov

Arsene Wenger je odpisal Manchester United iz boja za naslov, obenem pa dejal, da dvomi v to, da je sedanja ekipa sposobna doseči višave, ki so jih dosegle prejšnje generacije.


69-letni Francoz je brez službe že od konca sezone 2017/2018, ko se je poslovil od klopi londonskega Arsenala, na kateri je presedel neverjetnih 22 let. Nedavno je razkril, da v četi Oleja Gunnarja Solskjaerja vidi potencial, vendar pa ekipa ni še niti približno na nivoju Manchester Cityja in Liverpoola.

Dejal je: ”Imajo ogromen potencial, vendar pa me do sedaj niso prepričali. Vprašanje, ki se poraja je, ali so ti igralci dovolj zreli, da nosijo barve tako velikega moštva kot je Manchester United.”

Paul Pogba velja za najboljšega igralca te mlade ekipe, vendar pa ima prav on največje težave z konstantnostjo. Vir: Twitter

”Ali lahko igralci prikažejo predstave, kot so jih v preteklosti kazali Ryan Giggs, David Beckham in Paul Scholes. Osebno v to nisem preveč prepričan.”

Manchester United bo igral naslednjo tekmo v nedeljo, in sicer bodo gostovali na Londonu Stadiumu, kjer bo njihov tekmec West Ham United.

 

 

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 2 Povprečje: 5]