OSTALE NOVICE

Arteta in Hudson-Odoi se počutita bolje

Mikel Arteta in Callum Hudson-Odoi sta javnosti sporočila, da se je njujino stanje obrnilo na boljše.


Topničarji so zaprli svoje trening prostore, vsi zaposleni v objektu, ki so bili v stiku z trenerjem Mikelom Arteto pa so samoizolirani v svojih domovih. Prav tako so v samoizolaciji vsi igralci Arsenala, še posebej tisti, ki so bili v stiku z okuženim presednikom Olympiakosa.

>>Rad bi se zahvalil vsem za vzpodbudne besede in podporo. Vsi se soočamo z velikim in nepričakovanim izzivom. Zdravje ljudi je na prvem mestu. Čuvajte drug drugega s tem da sledite navodilom, ki jih predpisuje vlada. Skupaj bomo to prebrodili,<< je na Twitter zapisal 37-letni Arteta.

Callum Hudson-Odoi, prvi nogometaš, ki je bil potrjen z okužbo COVID-19 virusa, se je prvič oglasil po objavi rezultatov testiranja in v videu zagotovil, da se počuti precej bolje.

>>Pozdravljeni vsi. Kot ste verjetno že zasledili sem se pred dnevi okužil z virusom, katerega sem že prebolel. Sedaj sledim vsem preventivnim ukrepom in sem v samoizolaciji še teden dni. Upam, da se kmalu vidimo in že težko pričakujem vrnitev na nogometna igrišča,<< je samozavestno povedal Hudson-Odoi, a ni še potrjeno, da je virus resnično prebolel, zato ostaja v smoizolaciji.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]