LIVERPOOL

Benteke: “Boril se bom za prihodnsot v Liverpoolu”

Napadalec Liverpoola Christian Benteke ostaja odločen, da bo pri “Redsih” ostal in se boril za mesto v prvi enajsterici. 


vir: www.espnfc.com
vir: www.espnfc.com

Belgijski reprezentančni napadalec je od prihoda sedanjega trenerja Jurgena Kloppa dobil bore malo priložnosti za igranje. Omenjeni nogometaš je namreč zadnjič začel tekmo daljnega 2. januarja, ko je Liverpool izgubil proti West Ham Unitedu. Je pa Christian odločil zadnjo premierligaško tekmo, ko so “Redsi” gostovali pri Crystal Palacu. Slednji je namreč v igro vstopil v pozni 80. minuti in nato le nekaj sekund pred koncem priigral enajstmetrovko, ki jo je kasneje tudi sam uspešno izkoristil in posledično svoji ekipi zagotovil zmago.

25-letnik, ki se je na severni del Anglije preselil iz Aston Ville za visokih £32.5m upa, da si bo v čim krajšem možnem času prislužil mesto v začetni enajsterici.

Benteke je za Sky Sports povedal slednje: “Sam nisem govoril s trenerjem in ga spraševal, zakaj ne igram. Jaz samo čakam na mojo priložnost. Tukaj se počutim dobro, na treningih delam zelo trdo, da sem lahko vedno pripravljen, ko trener računa name. Nikoli nisem razmišljal o selitvi v drug klub. Imam še vedno dovolj ambicij in dovolj dober karakter za boj v težkih trenutkih. Sam ne obupam kar tako, ampak se borim do konca. V karieri imaš tako slabe, kot tudi dobre trenutke. Na to moraš biti pripravljen. Zato moram sedaj vsako priložnost in vsako minuto, ki mi jo trener ponudi, izkoristiti čim boljše.”

Benteke je v letošnji sezoni Premier League za Liverpool dosegel sedem zadetkov. Štiri izmed teh, pa so bili ključni za zmago “Redsov”. Za konec pa je dodal še: “Rad pomagam ekipi priti do novih zmag. To je res najboljše.”

vir: www.thisisanfield.com
vir: www.thisisanfield.com
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]