CHELSEA

Bo Chelsea zapustil morda celo najboljši igralec letošnje sezone?!

Otoški Daily Mail je danes postregel z novico, da se je Diego Costa, s 14 zadetki letos najboljši strelec londonskih modrih, na zadnjem treningu sporekel s strategom Contejem. Jabolko spora naj bi bila fizična pripravljenost španskega napadalca.


vir: ESPN FC
vir: ESPN FC

Diego Costa, ki je v preteklosti že imel težave podobne narave, je izgovor za slabšo pripravljenost našel v bolečinah v spodnjem delu hrbta, kar pa ni prepričalo italijanskega trenerja in pa tudi fizioterapevtov Chelseaja. Španski reprezentant, rojen v Braziliji, se z njihovim mnenjem seveda ni strinjal, spor pa je šel celo tako daleč, da Coste jutri ne bo v kadru za tekmo z Leicesterjem.

Daily Mail še poroča, da bi bil Antonio Conte zaradi nastale situacije pripravljen celo prodati svojo prvo izbiro na mestu napadalca. Zanjo so se že ogreli nekateri kitajski klubi, ki Costi, v skladu z zadnjimi trendi, ponujajo nemoralne vsote denarja.

Kako se bo spor razpletel seveda ni znano, strokovnjaki pa Conteja že svarijo, da bi s prodajo robustnega Španca izgubil ključno figuro v borbi za naslov prvaka. Letos je Diego Costa samo v Premier League sodeloval pri kar 19 zadetkih (14 golov, 5 asistenc) in je s tem daleč najučinkovitejši igralec kluba s Stamford Bridgea.

“Pridružite se Chelsea skupnosti v Sloveniji na chelseafc.si ter na chelseafc.si/forum ali poiščite ‘Uradni navijaški klub Chelsea Slovenija’ na Facebooku!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB