CHELSEA

Courtois zanikal govorice

Trenutno eden najboljših vratarjev na svetu, Thibaut Courtois, je za Chelsea podpisal še pred polnoletnostjo. A na nogometni zemljevid so ga postavile šele odlične predstave na posoji pri madridskem Atleticu.


vir: Metro
vir: Metro

Izjemnega talenta pri Chelseaju seveda niso želeli zgubiti, tako da so bili »Bluesi« primorani zanj žrtvovati klubsko legendo Petra Čecha, ki je po sezoni na klopi prestopil v Arsenal. V zadnjem času pa so številni mediji Courtoisa selili iz kluba. Želel naj bi se vrniti v Madrid, ne v Atletico temveč k mestnemu tekmecu Realu, a valonski čuvaj mreže je govorice demantiral: »Ne vidim se v Realu, vidim se v Chelseaju. Počutim se kot ključni del zasedbe,« je povedal za španski radio Cadena Ser.

»Sem miren, vse od prihoda poslušam podobne zadeve. S Chelseajem se borimo za prvenstvo in FA pokal, zadovoljen sem in srečen, v Londonu mi gre dobro,« je še dodal Courtois, ki je trenutno na reprezentančni akciji. Pogodba ga na Stamford Bridge veže še dve sezoni, glede na povedano, pa ne bi bilo presenečenje, če bo kmalu podaljšana in glede na igro v tej sezoni tudi finančno izboljšana.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]