LIVERPOOL

Udarec, vreden treh točk

V nedeljo sta se na Etihadu domači Manchester City in Liverpool razšla brez zmagovalca, goste je v vodstvo popeljal James Milner, ki je izkoristil enajstmetrovko, nato pa je čez 18 minut udaril Sergio Aguero in rezultat izenačil na 1-1 in s tem tudi postavil končni rezultat. A tekma bi se lahko končala precej drugače, če bi Adam Lallana izkoristil priložnost, ki bi jo igralec njegovega kalibra moral. Anglež se je po lepi akciji Liverpoola in še lepši podaji Firminha znašel popolnoma sam 5 metrov pred golom, a 28-letniku je v ključnem trenutku zmanjkalo koncentracije, zgrešil je žogo in rezultat je ostal nespremenjen.


vir: Mirror
vir: Mirror

Adam Lallana je za Daily Mirror razkril, da se je po derbiju z Manchester Cityjem osebno opravilčil vsakemu izmed soigralcev, za zgrešeno priložnost, saj se je počutil, da je razočaral ekipo.

»Da ne zadeneš okvirja…to je bila priložnost v kateri bi moral zadeti okvir in najverjetneje celo zadeti. Opravičil sem se, ker nisem zadel in fantje so opravičilo sprejeli. To je ena tistih stvari, kajne? Včasih se zgodi.«

Lallana svojega razočaranja ni skrival: »Zelo sem razočaran. Lahko bi se izkazal kot zmagovalec, to je bil pomemben trenutek v tekmi. Grozno sem razočaran nad seboj.«, v nadaljevanju pa je napadalni vezist opisal dogodek skozi svoje oči: »Oči so mi zasvetile, sam pri sebi sem si mislil, če se le dotaknem žoge bom zadel. Žoga se je nato odbila pred mano, za trenutek sem verjetno celo umaknil pogled z nje in zaradi tega zgrešil.«

Po tekmi je na novinarski konferenci nekaj besed o dogodku spregovoril tudi trener Redsov Jurgen Klopp, ki je izrazil svoje razočaranje nad zgrešeno priložnostjo Lallane, a v isti sapi dodal, da je vesel in zadovoljen s točko, ki so jo njegovi varovanci odnesli s težkega gostovanja na Etihadu.

“Pridružite se navijaškemu klubu ‘LIVERPOOL FC Slovenia‘ na Facebooku!”

https://www.youtube.com/watch?v=k1Kd_6cA3Fs

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]