PRESTOPNI ROK

Dnevni pregled dogajanja na nogometni tržnici, 28. 1.

Še dobrih 72 ur in prestopnega roka bo konec. Kot vse kaže, bomo za še kakšen odmeven prestop morali čakati vse do zadnjega dne. 


GOVORICE 

Daily Star poroča, da si je Jurgen Klopp tik pred zdajci izbral novo tarčo. Kandidat za prestop na Anfield naj bi bil krilni igralec Monaca Keita Balde, ki je pred prihodom v Kneževino igral za rimski Lazio. Vrednost 22-letnega senegalskega reprezentanta je ocenjena na 30 milijonov evrov, seveda pa bodo pri Monacu zanj zahtevali precej več, če bo do uradne ponudbe sploh prišlo. 

Vir: Twitter
Vir: Twitter

Se bosta obe ekipi iz Manchestra okrepili s centralnim branilcem? Manchester City je tik pred tem, da na Etihad pripelje Aymerica Laporta, pri rdečih vragih pa si bojda želijo igralca Borussie iz Dortmunda Marca Bartro

Southampton si do konca januarja želi zagotoviti vsaj še eno okrepitev. Na radarju svetnikov je Spartakov Quincy Promes, ki smo ga letos lahko spoznali tudi na obeh tekmah Lige Prvakov z našim Mariborom. Z naskokom največjega zvezdnika svoje ekipe si na Otoku želi videti predvsem trener Southamptona Mauricio Pellegrino, ki je dejal: “Gre za izjemnega nogometaša. Spremljamo ga že kar nekaj časa. Razmere na tržnici so zelo zahtevne, če si želiš v tem času pripeljati okrepitev, boš moral zanjo odšteti kar nekaj denarja. Bomo videli, kako se bo vse skupaj razpletlo.”

Vir: 90min
Vir: 90min
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB