ARSENAL

Dobre novice za navijače topničarjev: Willock podaljšal, branilca nazaj na treningu

Za nogometaši Arsenala je soliden uvod v sezono. Po dveh zmagah so vpisali dokaj pričakovan poraz proti Liverpoolu in nato še remi s Tottenhamom. Vse to brez dveh ključnih mož obrambe, ki pa se počasi vračata v polni pogon.


Kieran Tierney je v četrtek prvič treniral z novimi soigralci. Foto: Arsenal, Twitter

Še vrabci na veji čivkajo, da imajo topničarji tudi letos velike težave v obrambi. Morda bodo le-te vseeno nekoliko manjše, ko se vrneta prvi izbiri na položajih bočnih branilcev Hector Bellerin in Kieran Tierney. Oba sta namreč po reprezentančnem premoru znova trenirala s preostalim delom ekipe, ‘na polno’ pa naj bi se začela pripravljati do konca septembra. Pričakovati gre, da bosta za največje napore pripravljena do sredine oktobra.

Še ena velika pridobitev za Arsenal je povratek Roba Holdinga, ki je po poškodbi znova nared in ga gre pričakovati že na nedeljski tekmi proti Watfordu. Morda centralni branilec še ne bo v začetni enajsterici, a bo skoraj zagotovo svoje mesto dočakal vsaj na klopi za rezervne nogometaše.

Še ena novica, ki so jo navijači kluba iz severnega Londona zagotovo pozdravili z odobravanjem, pa je, da je novo pogodbo podpisal nadarjeni Joe Willock. 20-letnik je bil eden izmed tistih, ki so v dosedanjem poteku sezone pri topničarjih pokazali največ, zato je bila poteza uprave kluba pričakovana. Pri Arsenalu pa niso razkrili dolžine pogodbe, ki ostaja neznanka.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB