OSTALE NOVICE

Elšnik s kapetanskim trakom

V Championshipu Jon Gorenc-Stanković po dveh zaporednih tekmah tokrat ni začel v prvi enajsterici Huddersfield Towna. Na gostovanju v Blackburnu je v igro vstopil pri izidu 1:1 v 87. minuti. Rezultat se do konca ni spremenil, ekipa iz Zahodnega Yorkshira je tako še 5. zapored ostala brez zmage. Slabši rezultati se poznajo tudi na lestvici, na kateri so zdrsnili že na 8. mesto. Novo priložnost bodo imeli v soboto, ko jih čaka Bristol City.


vir: twitter
vir: twitter

Neprimerno bolje pa gre Derby Countryju Timija Maxa Elšnika. Ovni so z 0:1 premagali Wigan in niz zmag podaljšali na 5, na lestvici so že tik za petami Huddersfieldu. A Elšnika ponovno ni bilo v kadru članske zasedbe, je pa bil v akciji z mlado ekipo. Derby U23 je v okviru Premier League Cupa gostoval pri Colchestru. Gostom je kazalo dobro, povedli so z 0:2, a so domačini do konca izenačili in si priigrali točko. 18-letni Štajerec je soigralce na igrišče popeljal kot kapetan!

Na tem mestu smo dolžni opravičilo za pretekli teden, ko smo napisali, da Elšnika ni bilo v kadru niti članske niti U23 ekipe, kar ne drži. Otrok NK Aluminija je bil na igrišču ob remiju U23 ekipe Derbyja z mlado zasedbo Liverpoola, tekma se je končala brez golov. Najlepša hvala bralcu, ki nas je na napako opozoril. V okviru Premier League Cupa, komaj 4 leta starega pokalnega tekmovanja za mlade ekipe, bi morda videli na delu tudi Gregorja Zabreta, a je bil dvoboj Swansea U23 – Bristol City U23 prestavljen zaradi zamrznjenega igrišča.

Počivala sta tudi Haris Vučkić in Žan Benedičič. Tretje- in četrtoligaše je ta vikend čakal FA pokal, v katerem sta Bradford City in Leyton Orient izpadla že na začetku poti.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]