OSTALE NOVICE

Gregor Zabret ponovno vrhunsko!

Domžalski vratar je še enkrat več pripomogel k pomembni zmagi U23 ekipe Swaseaja, ki je v malce nenavdanem ponedeljkovem terminu ob 15:00 premagala vrstnike iz Brightona. Zabret je še desetič letos zaklenil vrata, napredovanje pa jim je z edinim golom na tekmi v 68. minuti priboril Kenji Gorré, sicer bivši mladinec obeh največjih manchestrskih klubov.


vir: twitter
vir: twitter

»Zmaga v PL Cupu bi bila za nas češnja na vrhu torte, potrdila bi, da smo kot ekipa zelo napredovali. To sezono se zares želim dokazati, zato trdo garam. Vem, da moraš v nogometu izkoristiti priložnost, ko ti je ponujena. Moj razvoj gre v pravo smer. Zmage in ‘clean-sheeti’ so ekipno delo, zelo sem zadovoljen z njimi,« je v intervjuju še pred tekmo povedal eden najobetavnejših slovenskih vratarjev.

Med štiri najboljše v pokalnem tekmovanju za U23 ekipe prvo- in drugoligašev pa se ni uspelo uvrstiti Newcastlu. Harisa Vučkića ob porazu proti Readingu ni bilo v kadru, pričakovano, po sezoni mu namreč poteče pogodba in že išče nov klub.

Na Škotskem je vseh 90 minut odigral Andraž Struna, tekme s Celticom pa najbrž ne bo ohranil v najlepšem spominu. Hearts je izgubil s kar 0:5, »Kelti« pa so na njihovem stadionu Tynecastle proslavili predčasno osvojeni naslov.

Jon Gorenc-Stanković (Huddersfield Town) je poškodovan in ga v tej sezoni ne bomo več videli, Timi Max Elšnik, Sven Karić Šoštaršič (oba Derby County U23) in Jan Novak (Brentford B) pa s tekmami nadaljujejo prihodnji teden.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]