OSTALI KLUBI

Fantastična poteza nogometašev Swanseaja

Swanseaju, ki je zadnja leta postal stalnica v Premier League, gre letos vse prej kot dobro. Dve tekmi do konca imajo pred 18. Hullom le točko prednosti in jim tako še vedno grozi morebiten izpad iz lige. Imajo pa labodi zelo zvesto falango navijačev, ki svoje ljubljence podpira ne glede na vse. To pa očitno znajo ceniti tudi igralci sami.


Labode v soboto znova čaka bučna podpora. Vir: WalesOnline
Labode v soboto znova čaka bučna podpora. Vir: WalesOnline

V soboto čaka četo Paula Clementa izjemno pomembno srečanje pri izpadlem Sunderlandu, ki bi že lahko odločilo potnika v Championship. Na Stadionu Luči bo prisotnih tudi nekaj več kot 3000 pripadnikov Jack Armyja (ime, pod katerim so poznani podporniki Swanseaja), ceno vstopnic pa bodo vsem navijačem krili kar igralci!

“Hvaležni smo jim za vse. Skozi celotno sezono, na vsaki tekmi smo bili deležni izjemne podpore,” je za klubsko spletno stran dejal občasni kapetan Leon Britton. “V soboto bomo drug drugega potrebovali bolj kot kdajkoli prej.”

“Navijačem gotovo ni bilo lahko zadnjih nekaj mesecev, a so nam bili vselej ob strani. Vemo, da bi tako ostalo, tudi če jim ne bi pokrili stroška vstopnic, a si to zagotovo zaslužijo. Na idejo smo prišli mi (igralci), to je naljepši možen način, da jim pokažemo, koliko nam njihova podpora pravzaprav pomeni.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB