OSTALE NOVICE

Gregor Zabret ponovno v vratih in z novo pogodbo!

Priložnost v dresu mlade zasedbe Swanseaja je dobil po treh tednih. V drugem kolu Checkatrade pokala, v katerem se merijo tretje- in četrtoligaši ter U21 ekipe nekaterih večjih klubov, so gostovali pri Newport Countyju. Valižanski dvoboj v angleškem tekmovanju so Labodi dobili z 1:2, Zabret je branil vseh 90 minut.


vir: twitter
vir: twitter

Še pred tem je Domžalčan že četrtič podaljšal pogodbo, nova ga na Liberty Stadium veže do junija 2020. »Zelo sem zadovoljen. Tu sem od 17. leta, klub mi je kot družina. V tem času so bili vzponi in padci, sem zadovoljen s svojim razvojem. Menim, da gre v pravo smer, naslednji korak zame bo članski nogomet, ali tu ali pa na posoji.«

Na prijateljski tekmi med B ekipo Brentforda in Exeter Citya (0:0) je za domače zaigral Jan Novak. V igro je vstopil kot rezervist, več podatkov pa iz skopega poročila na uradni klubski strani ni moč razbrati.

Timi Max Elšnik okreva po bojda lažji poškodbi in ga ni bilo v kadru Swindon Towna, ki je v 94. minuti zapravil remi na gostovanju v Chlentenhamu. Sven Karič Šoštaršič z Derby Countyjem ni imel tekme, prav tako s Huddersfield Townom ne Jon Gorenc Stankovič, ki pa tudi sicer še ni nared za igranje.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]