OSTALE NOVICE

Debi z golom in grožnje s smrtjo

V sezoni 2013/14 in še polovici naslednje je Joshua Parker navduševal v dresu Domžal. S 14 ligaškimi in še 3 pokalnimi goli si je priboril prestop v beograjsko Crveno Zvezdo, tam pa mu ni šlo vse po načrtih.


Bojda je veliko ponočeval, pijančeval, bolj kot na športnih je blestel na rumenih straneh medijev, svoje pa je dodal še spor s tedanjim trenerjem Nenadom Lalatovićem. Ta ga je obtožil, da namesto da bi treniral, poležava na plažah. »Za menoj je daleč najslabše leto v karieri. Nikomur ne bi privoščil tega, kar sem prestal,« je o epizodi v srbski prestolnici dejal Parker.

Incidentom je seveda sledil suspenz, klub ga ni uspel prodati, donosne pogodbe pa ni želel prekiniti. Navijače že tako finančno ne preveč stabilne Zvezde je jeza nad nogometašem, ki je bil plačan »za lenuharjenje«, pripeljala tudi do dejanj močno čez mejo: »Prejemal sem grožnje s smrtjo na socialnih omrežjih in celo na moji osebni strani na Facebooku,« je povedal v Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude.

Po malce daljšem obdobju brez kluba pa je očitno nekdanji Domžalčan našel svoj mir. Podpisal je z angleškim tretjeligašem Gillinghamom in v soboto debitiral. Na domači tekmi proti Port Valu ga je trener v igro poslal v 61. minuti, v sodnikovem podaljšku pa je že zatresel mrežo za pomembno točko v boju za obstanek. Tja je padel klub z južne obale po še trajajoči seriji 8 tekem brez zmage.

vir: twitter
vir: twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]