MANCHESTER UNITED PRESTOPNI ROK

Haaland na poti v Manchester!

Vrata nogometne tržnice se odprejo čez dvanajst dni, vse bolj pa izgleda, da bomo že januarja videli nekatere pomembnejše prestope, katere smo morda pričakovali šele po koncu sezone. Eden izmed njih je tudi prestop mladega Norvežana.


Angleški in norveški mediji poročajo, da je bil Erling Haaland danes zjutraj opažen na letališču v norveškem mestu Stravager, kjer se je vkrcal na letalo s smerjo leta proti Manchesteru, tam pa naj bi pristal nekaj čez 10. uro zjutraj.

Bo Haaland dres Rdečih vragov oblekel že januarja? vir: Twitter

Namigovanja o selitvi vročega napadalca k Manchester Unitedu so tako še glasnejša, čeprav je Ole Gunnar Solskjaer na današnji novinarski konferenci zanikal, da Haaland prihaja na sestanek: »Dvomim, da prihaja sem, vsaj ne k meni. Ne morem pa govoriti za druge ekipe.«

Na dodatno vprašanje novinarja, ali resnično misli, da Haaland ne prihaja v Manchester, je strateg Rdečih vragov dodal: »V Manchester ne prihaja, ker… poglejte, jaz poznam fanta in njegove prijatelje. Odšel je na božične počitnice. Iz Stravangerja ne moreš leteti kamorkoli, kajne, včasih je treba kje prestopiti na drug let.«

Če je Haaland resnično odletel na božične počitnice, ali pa Soskjaer le ščiti zaupnost dogovarjanja, bo najverjetneje znano v prihodnjih dneh.

Solskjaer je s Haalandom sodeloval že pri Moldeju. vir: twitter
Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]