TOTTENHAM

Harry Kane je okreval

Napadalec Tottenhama Harry Kane je okreval po poškodbi zadnje stegenske mišice, zaradi katere je bil odsoten kar štiri mesece, je sporočil Jose Mourinho.


Harry Kane je moral zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice prestati operacijo in dolgo okrevanje, a sedaj je končno popolnoma nared, tako kot tudi njegova soigralca Moussa Sissoko in Steven Bergwijn. Premier liga je prekinjena že vse od 13. marca zaradi pandemije koronavirusa, a vse več upanja je, da se bo nadaljevala 8. junija. Posledično bi morali igralci začeti s polnimi treningi vsaj 18. maja. Spursi so si priskrbeli igrišča za nadalajevanje treningov, a Mourinho še ni prepričan, če bo omenjena trojica že pripravljena na naporne treninge, ki sledijo.

>>Okrevati po poškodbi in biti pripravljen na igranje nogometa ni enako. Za njimi so tedni in tedni okrevanja in ravno ko so se bližali vrnitvi na igrišča smo prenehali s treningi zaradi izrednih razmer. Niti jaz, niti oni ne vedo ali so dovolj pripravljeni na vrnitev na intenzivne treninge pred nadaljevanjem sezone. Dobiti moramo zeleno luč zdravniške službe, šele potem jih lahko preizkusimo na ekipnem treningu in ugotovimo če so se pripravljeni vrniti na tekmovalno raven. Upam, da odigramo sezono do konca, saj bo to dobro za nas, za nogomet, za Premier ligo, če bodo igralci takšnega kova odigrali tekme do konca,<< je novinarjem povedal Jose Mourinho, strateg Tottenhama.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]