LIVERPOOL

Werner pripravljen zavrniti Bayern za Liverpool

Napadalec RB Leipziga Timo Werner je bil precej povezovan s prestopom v Liverpool in Bayern to poletje, a Nemec preferira prestop k aktualnim evropskim klubskim prvakom.


Zvezdnik RB Leipziga Timo Werner je pripravljen zavrniti bavarskega velikana, saj si veliko bolj želi prestopa v Liverpool. Redsi so Wernerja spremljali že dolgo časa, a je ravno pandemija koronavirusa onemogočila sestanek Jurgena Kloppa s predstavniki Leipziga in Tima Wernerja. Napadalec je s svojimi fantastičnimi predstavami privabil tudi zanimanje serijskih nemških prvakov Bayerna, ki si ga želijo v svojih vrstah, čeprav je pred časom direktor Bavarcev namignil, da so zadovvoljni samo z Robertom Lewandowskim.

Nemški Bild poroča, da Timo Werner veliko bolj preferira prestop v Liverpool, kjer bi združil moči z rojakom na klopi vodilne ekipe Premier lige, Jurgenom Kloppom. Werner Kloppa naravnost občuduje in se je za sodelovanje z njim pripravljen odpovedati zanimanju klubom kot so Bayern, Barcelona in Chelsea, ki so poleg Liverpoola tudi izrazili zanimanje. Werner ima odkupno klavzulo v višini 52 milijonov funtov, katero je Liverpool želel aktivirati že pred pandemijo koronavirusa, a od takrat so se ta pogajanja nekoliko ustavila. 24-letni napadalec je mnenja, da precej dobro ustreza v sistem in način igre, ki ga goji Jurgen Klopp, zato je precej prepričan, da bo okrepil Redse. Pred kratkim se je ravno zato začel učiti angleščino. Predsednik Leipziga sicer zatrjuje, da še ni prejel uradnega klica s strani Liverpoola ali Bayerna.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]