TOTTENHAM

Higauin odhaja, prihaja Kane

Harry Kane je, poleg Paula Pogbaja, postal prva tarča Juventusa, kjer bi nasledil dominantnega Argentinca Gonzala Higuaina.


Viri iz Italije poročajo, da Gonzalo Higuain na vse načine odlaša oz. celo razmišlja o odpovedi vrnitvi v Torino iz Argentine, kjer trenutno skrbi za svojo z rakom obolelo mamo. Igralci Juventusa naj bi se v klubske prostore vrnili naslednji teden in opravili štirinajstdnevno karanteno, preden bi se vrnili na treninge in ravno Higuainovo zavračanje vrnitve v Torino, bi lahko sprožilo desciplinske ukrepe, morda celo do prekinitve pogodbe.

V primeru prekinitve pogodbe z Higuainom pa so pri Juventusu že razmišljali o njegovi zamenjavi, v mislih imajo kapetana angleške izbrane vrste Harryja Kana. Slednji je pred kratkim odkrito priznal, da odpira vrata odhodu iz Tottenhama, če ne bodo izpolnili njegovih ambicij po osvajanju lovorik. V nasprotnem primeru ni scenarija, v katerem bi Kane ostal pri Spursih, medtem pa je Juventus izjemno močna ekipa, ki tvori vrh v Serie A, prav tako pa zadnjih nekaj sezon napada naslov v Ligi Prvakov. Visoke ambicije so potrdili ko so v klub pripeljali Cristiana Ronalda, kar bi zagotovo privlačilo angleškega napadalca. Vendar se zatakne pri astronomski ceni, ki jo je zanj postavil Tottenham, saj zanj zahtevajo kar 200 milijonov funtov, vendar serijski italijanski prvaki računajo na padec cene zaradi vplivov koronavirusa.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]