MANCHESTER UNITED

Manchester United dogovorjen s Sanchom

Pri Manchester Unitedu so se uspeli dogovoriti vse podrobnosti prestopa z Jadonom Sanchom, za katerega so prepričani, da ga že imajo v rokah, a sedaj morajo prepričati še Borussio.


Zvezdnik Borussie iz Dortmunda se je, po poročanju nemških in angleških medijev, že dogovoril za sodelovanje z Rdečimi vragi. Chelsea prav tako vročekrvno želi 20-letnega Angleža, a slednji preferira prestop na Old Trafford po vsega treh letih odkar je zapustil Manchester City. Sancho naj bi se z Manchester Unitedom že dogovoril o dolžini sodelovanja, letni plači, bonusih in ogromni odkupni klavzuli. Vse to se je dogovarjalo med skrivnimi pogovori v zadnjih mesecih.

Rdeče vrage sedaj čaka še najtežja naloga – prepričati Borussio v prodajo in se dogovoriti za zmerno ceno, a vsekakor pričakujemo rekordno vsoto, ki jo je kadarkoli plačal angleški klub. Borussia bi v primeru prodaje skoraj zagotovo zalužila več, kot je dobil Juventus leta 2016, ko je na Old Trafford vrnil Paula Pogbaja. Takrat je Francoz Torino zapustil za 89 milijonov funtov, odškodnina za Sancha pa bi se gibala okoli 100 milijonov funtov. 20-letnik bi se tako po treh letih vrnil v Anglijo, kjer je pred prestopom v Borussio branil barve Manchester Cityja, a mu Pep Guardiola ni namenil možnosti v prvi ekipi.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]