MANCHESTER UNITED

Mason Greenwood želja Borussie

Borussia Dortmund se že kar iz navade zanima za najboljše mlade, angleške talente. Jadon Sancho je eden največjih zvezdnikov v Bundesligi, Jude Bellingham blizu prihoda, želijo pa si tudi Masona Greenwooda.


Jadon Sancho je bil pravo razodetje odkar je leta 2017 zapustil Manchester City in se preselil v Dortmund. V letošnji sezoni je eden najboljših posameznikov v nemški Bundesligi, saj je na 23 nastopih zabil štirinajst zadetkov in dodal še kar petnajst asistenc, zato ni presenečenje, da ga spremlja skorajda polovica Evrope. Pri vsega 20 letih je postal ena glavnih tarč Manchester Uniteda, čigar cena se giblje okoli 100 milijonov funtov.

Zanimanje Manchester Uniteda za Jadona Sancha je dodobra znano na Signal Iduna Parku, saj so že lani skušali Sancha pripeljati na Old Trafford, a večje začudenje je požela Borussia, ki je v zameno želela tudi Masona Greenwooda, še enega mladega in talentiranega Angleža. Dogovor se ni materializiral in Greenwood je podpisal dolgoletno sodelovanje z Manchester Unitedom. Letos je Greenwood pustil pečat v prvi ekipi Rdečih vragov s svojimi 12 zadetki v vseh tekmovanjih. Zanimanje Borussie za Masona Greenwooda, se je po impresivni sezoni še okrepilo, a so kmalu ugotovili, da Manchester United nima niti najmanjšega namena spustiti napadalca iz rok in nikakor ne bo vpleten v pogovore glede Jadona Sancha. A zarečenega kruha se največ poje in Solskjaer bi za Sancha zelo kmalu lahko žrtvoval tudi Greenwooda, še posebej če/ker bo to znižalo odškodnino, ki jo bo United moral plačati za Sancha.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]