TOTTENHAM

Godin zopet želja Joseja Mourinha

Diego Godin je že zavrnil Joseja Mourinha, ko je bil ta še trener Manchester Uniteda pred dvema letoma, sedaj pa ga Portugalec želi pripeljati k Spursom.


Trener Tottenhama Jose Mourinho se znova zelo zanima za branilca Interja iz Milana Diega Godina. Slednji je Mourinha zavrnil že pred dvema letoma, ko je bil Portugalec trener Manchester Uniteda, kar je Mourinha zelo razjezilo, saj je kasneje prišlo na plano, da je Urugvajec le izkoristil zanimanje Rdečih vragov, da si je priboril novo in boljšo pogodbo pri Atleticu iz Madrida. Godin je zapustil Atletico lansko poletje brez odškodnine in se pridružil ambicioznemu Interju, vendar bi po koncu sezone spet bil na voljo.

Tottenham bo nekoliko preoblikoval obrambo, saj pogodba poteče Janu Vertonghnu, prav tako pa potrebujejo okrepitve na levem in desnem boku. Godinove izkušnje in njegovo vodstvo sta le eni izmed lastnosti, ki ju ceni Jose Mourinho, čigar obramba v letošnji sezoni ni pustila najboljšega vtisa, saj so prejeli veliko zadetkov v vseh tekmovanjih. Godin se pri Interju ni naigral, nastopil je le na 16 tekmah v 25 odigranih krogih. Urugvajčeva pogodba poteče leta 2022, vendar je malo verjetno, da bo 34-letnik ostal na San Siru do konca pogodbe. Poleg Tottenhama se za Godina zanima tudi Valencia.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]