TOTTENHAM

On je najboljši na svetu!

Vselej je govora, da naziv najboljšega nogometaša pripada bodisi Cristianu Ronaldu ali Lionelu Messiju. Ta besedni dvoboj se med vsemi ljubitelji evropskega nogometa odvija že vrsto let in še se bo. Da le niso vsi takšnega mnenja, pa je pred dnevi izustil nogometaš Tottenhama Heung-Min Son.


vir: Daily Star
vir: Daily Star

Južni Korejec ima drugačno mnenje. Za najboljšega nogometaša na svetu je poimenoval kar svojega soigralca, ki je trenutno poškodovan in na zelenici ne more pomagati tako reprezentanci Anglije kot tudi soigralcem pri Tottenhamu. Njega pravzaprav ni potrebno posebej predstavljati. Najverjetneje že vsi veste, da je govora o Harryju Kanu. Anglež, ki trpi za poškodbo gležnja, naj bi sicer začel trenirati v začetku Aprila.

Son je o svojem soigralcu za enega izmed otoških medijev povedal slednje: »Harry Kane je seveda zelo pomemben igralec Anglije in Tottenhama, ker je najboljši nogometaš na svetu.«

»To je nogomet, poškodbe včasih pridejo nepričakovano. A vendarle kot moštvo Tottenhama moramo igrati tudi brez njega. Vsekakor si tega nismo želeli, ampak tukaj so tudi ostali igralci, ki morajo biti dobro pripravljeni. Nisem kot Kane, a trudim se iz dneva v dan. Ko se priložnost ponudi, jo poskusim kar se le da dobro izkoristiti.«

»V Tottenhamu sem v zadnjih dveh letih in pol pokazal že marsikaj. Tukaj resnično uživam, zelo sem vesel, da sem lahko del tega moštva, ki vselej trdo gara. To pa je nenazadnje tisto, kar si jaz želim, « je za konec še dodal Južni Korejec.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]