TOTTENHAM

Serge Aurier želi kariero zaključiti v Franciji

27-letni branilec Tottenhama Serge Aurier je priznal, da si želi kariero zaključiti v Paris Saint-Germainu, kjer je igral med leti 2014 in 2017.


Branilec Tottenhama Serge Aurier načrtuje vrnitev v francosko prestolnico. Reprezentant Slonokoščene Obale se je Tottenhamu pridružil za 23 milijonov funtov iz Paris Saint-Germaina avgusta leta 2017, pred tem pa tri leta branil barve serijskih francoskih prvakov. Za Spurse je v treh letih zbral 74 nastopov, od tega kar 33 samo v letošnji sezoni, potem ko je klub zapustil Kieran Trippier. 27-letni branilec je priznal, da načrtuje povratek v Pariz, kjer želi zaključiti svojo nogometno kariero.

>>Seveda se nekoč še vidim v dresu Paris Saint-Germaina. To je moj cilj. Rad bi svojo kariero zaključil v Parizu. Ta klub je v mojem srcu in imam občutek, da imamo še neporavnane račune. Glede na moj odhod se jim moram še nekoliko odkupiti. Paris Saint-Germain je bil moj klub vse od otroštva. Na Parku Princev sem si večkrat ogledal tekme, bile so moje sanje zaigrati za ta klub in te sanje še niso končane. Če bi imel možnost zaključiti kariero tam, bi bil presrečen. Vsa moja družina živi v Parizu, jaz sem Parižan. Ne bi si moral predstavljati lepšega slova od nogometa,<< je za Canal+ Afrique povedal bočni branilec Tottenhama Serge Aurier.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]