OSTALI KLUBI

Henderson obljublja vrnitev

Vratar Sheffield Uniteda Dean Henderson je soigralcem obljubil vrnitev naslednjo sezono, če ne bo številka 1 pri Manchester Unitedu.


Dean Henderson je obljubil, da se vrne v Sheffield tudi naslednjo sezono, če mu pri Manchester Unitedu ne zagotovijo mesta prvega vratarja. Manchester United je sedaj pred veliko odločitvijo, ali v klub vrnejo mladega bisera in prodajo Davida De Geo za lep kup denarja (zanj se resno zanima Real Madrid), ali pa ostanejo zvesti Špancu, ki ni bil pretirano zanesljiv v letošnji sezoni. Slednjega ne moremo trditi za Hendersona, ki je eden najboljših vratarjev v letošnji sezoni Premier lige in preden se bo maja vrnil k Unitedu bo zagotovo del izbrane vrste Anglije za prihajajoče Evropsko prvenstvo.

Prodaja De Gee in predaja številke ena Deanu Hendersonu bi bila drzna poteza, a odlična naložba za prihodnost. Prav tako se zna zgoditi, da bo Henderson v naslednjih 12 mesecih presegel kvaliteto Davida De Gee, saj Španec ni v tisti pravi formi, ki ga je krasila v teh letih pri Manchester Unitedu.

Po tekmi z Norwich Cityjem, kjer je Henderson kar trikrat zapored zautavil strele Kanarčkov in zagotovil zmago svojemu klubu je vnovič navdušil soigralce in navijače. >>Prepričan sem, da bo kmalu številka ena Angleške reprezentance, s svojimi predstavami si to zasluži. Vsekakor pa se želi tudi vrniti v Manchester United, tega ne skriva, a če mu ne zagotovijo minutaže, bo ostal pri Sheffieldu,<< je po tekmi z Norwich Cityjem povedal strelec edinega zadetka, Billy Sharp.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 1 Povprečje: 5]