TOTTENHAM

Hud udarec za Tottenham

Trener Tottenhama Jose Mourinho pričakuje, da bo Heung-Min Son odsoten do konca sezone zaradi poškodbe.


Napadalec iz Južne Koreje Heung-Min Son bo ta teden prestal operacijo roke, ki jo je zlomil na nedeljskem obračunu Premier lige proti Aston Villi. Na omenjeni tekmi se je Son dvakrat vpisal med strelce, vključno z odločilnim zadetkom za zmago z 2:3 v izdihljajih tekme. Spursi že od januarja pogrešajo Harryja Kana, ki si je na tekmi proti Southamptonu strgal zadnjo stegensko mišico. Iz kluba so danes sporočili da bo 27-letnik odsoten več tednov, a Mourinho se boji, da je Son že zaključil sezono.

>>Nanj ne bom računal več to sezono, saj je resnost poškodbe kar huda. V zdravniški službi pravijo, da bo morda igral zadne dve ali tri tekme, a to je zelo optimistično. Upam, da imajo prav, a raje ne računam na to. Pogrešali ga bomo, a situacija bi bila lahko še slabša. Uporabiti bomo morali igralce, ki so na voljo,<<je zaključil Portugalec na klopi Tottenhama.

Poškodba Sona pomeni, da ima Mourinho v napadu na voljo le Lucasa Mouro, Stevena Bergwijna ter 18-letnega Troya Parrotta, za katerega Portugalec meni, da še ni pripravljen na večje preizkuse. Ker je prestopni rok zaprt se je Mourinho pošalil, da bi lahko rekrutiral 39-letnega bivšega napadalca Spursov Petra Croucha, ki se je na Twitterju odzval, da je pripravljen na vrnitev.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]