LIVERPOOL

Jordon Ibe hvali novega trenerja

Vir: skysports
Vir: skysports

Liverpoolov krilni nogometaš Jordon ibe se želi čimveč naučiti od novega trenerja Jurgena Kloppa.


Devetnajstletnik je na včerajšnji tekmi med Rubin Kazanom in Liverpoolom zabil prvi zadetek v Ligi Evropa, hkrati pa je bil tudi junak tekme, ki so jo “Redsi” dobili z 0:1.
Po včerajšnjem obračunu je Klopp pohvalil mladega Angleža ter dodal: “Jordon ima veliko potenciala in rad bi se še veliko naučil iz mojih izkušenj.”
Ibe pa je danes za LFC TV povedal slednje: “Je odličen trener, zelo sem vesel, da lahko delam z njim. Pokazal mi je nove stvari pri usposabljanju, treningi so sedaj drugačni, tako da sem v fazi učenja. Upam, da bom pridobil čimveč izkušenj, ki jih nujno potrebujem in hkrati menim, da me prav on lahko nauči največ.”
O Jurgenu pa je par besed povedal tudi Vratar Simon Mignolet, ki je na zadnjih šestih tekmah svojo mrežo trikrat ohranil nedotaknjeno. Izjavil je, da uživa življenje pod vodstvom nemškega strokovnjaka. Dodal je še slednje: “Vsem nam je dal veliko samozavesti in vsakdo ve, kaj je njegova naloga. Je zelo jasen s svojim sporočilom. Hkrati pa je lepo zmagovati, še posebej na gostovanjih.”

“Redsi” bodo novo zmago iskali že v nedeljo, ko bodo na domačem Anfieldu pričakali vselej nevaren Crystal Palace.

Spodaj na videoposnetku pa si lahko ogledate še, kako sta se Klopp in Ibe poveselila včerajšnje zmage.

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]