LIVERPOOL

Jurgen Klopp: “Naj se kar govori!”

Poletni prestopni rok je, tako kot za marsikaterega otoškega giganta, naporen tudi za Liverpoolčane. Slednjim je med svoje vrste že uspelo zvabiti tri novince, in sicer Solankeja, Salaha in nazadnje tudi mladega in obetavnega Robertsona. Veliko oziroma še nekoliko več kot o prihodih v klub pa se zadnje dni plete okoli, bi lahko rekli, najboljšega posameznika moštva Jurgena Kloppa. Vsi vemo, o kom je govora, mar ne? 


vir: Mirror
vir: Mirror

Vse glasnejše govorice o odhodu magičnega Brazilca Philippeja Coutinha so se sicer začele pojavljati prav danes zjutraj, ko je na splet prišla novica španskega medija Mundo Deportivo preko RAC1. Zapisali so slednje: “Barcelona se je dogovorila z Liverpoolovim vezistom Coutinhom”. Dodali pa so še: “Prestop mora potrditi le še Liverpool, ki je sicer že zavrnil ponudbo v višini 75 milijonov evrov.”

Prav zgoraj zapisano je kasneje poročal tudi otoški medij Daily Express, medtem ko Daily Star trdi, da Barcelona že pripravlja novo, še boljšo ponudbo. Govori se o nekaj manj kot devetdesetih milijonih evrov. 

Govoric je zares veliko, navkljub temu da je še pred približno tremi dnevi Jurgen Klopp jasno zatrdil, da prodaja Coutinha niti približno ne pride v poštev. Za Liverpoolov lokalni časopis Echo je povedal slednje: “Problem s temi stvarmi je, da karkoli rečem, vedno za sabo pusti nekaj špekulacij. Če rečem, da Philippe ni naprodaj, pač ni naprodaj. Tukaj ni nič več za dodati. Takšna je moja in klubska odločitev. To pa pomeni, da lahko končamo z vsemi špekulacijami in ne govorimo več o tem. Karkoli se bo zgodilo z njihove strani, bom rekel, da ni naprodaj. Vi pa lahko pišete, karkoli želite.”

Mnenje članov portala Premier League Slovenija je glede prihodnosti Coutinha deljeno. Kaj pa menite vi? Svoj glas pustite spodaj.

[yop_poll id=”34″]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]