OSTALI KLUBI

Katerakoli, samo ne rdeča…

Ronalda Koemana je, kot mnoge izmed nas, očitno že prevzel prazničen duh. Nizozemski strateg je danes dopoldne, nič hudega sluteč, na družabnem omrežju Twitter objavil sliko domačega božičnega drevesca s pripisom: » Skoraj je že božični čas«, a ob tem storil za navijačev Evertona nedopustno napako – drevesce je okrasil rdeče. To je seveda barva Liverpoola, mestnega tekmeca in največjega rivala Evertona.


vir: twitter
vir: twitter

Koeman ob objavi sliki verjetno ni niti pomislil na posledice, ki jih njegovo dejanje lahko povzroči. Evertonovi navijači so se namreč oglasili v le nekaj minutah in izrazili svoje neodobravanje okrasitve drevesca.

vir: twitter
vir: twitter

Eden izmed bolj kreativnih navijačev Karamel je trenerju svojih ljubljencev ponudil alternativno okrasitev drevesca in ob tem v šali zapisal: » To je brezplačno Ronald (lahko pa mi pošlješ dve sezonski vstopnici, če želiš)«.

vir: twitter
vir: twitter

Koeman je v vsega 9 minutah popravil svojo napako in objavil še sliko svojega drugega drevesa, ta je obdan z belo dekoracijo.

vir: twitter
vir: twitter

Strateg Evertona je celotno zgodbo zaključil s še enim Tweetom v katerem je zapisal: » Menim, da so na svetu večji problemi kot pa okrasitev božičnega drevesca.« Koeman se je tako verjetno naučil nekaj novega in bo, upamo, v prihodnjih letih bolj pazljiv glede božične okrasitve oziroma objavljanja le-te na družabna omrežja.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]