OSTALE NOVICE

Kdo je najboljši v virtualnem svetu?

Danes je dan, ki ga je marsikateri nogometni in računalniški navdušenec komaj čakal. Na police trgovin je namreč prišla najnovejša verzija računalniške nogometne igre FIFA 18. Kot vsako leto je tudi letos največ zanimanja poželo razkritje ocen nogometašev.


Prevlade iz rok ne spustita Leo Messi in Cristiano Ronaldo, počasi, a vztrajno pa se jima približujejo  tudi drugi nogometaši. Poglejmo si, kateri nogometaši so si zagotovili mesto med trideseterico najboljših igralcev Premier League.

2Tudi v najnovejši verzije igre se bodo ocene za igralce v formi ali pa igralce v idealni postavi meseca spreminjale, že pred samim izidom igre je prav posebno oceno dobil Michy Batshuayi, ki je po javnem »sporu« z EA Sports dosegel oceno 99.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”63″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”350″ thumbnail_height=”240″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]