CHELSEA

Kepa pripravljen zapustiti Chelsea

Najdražji vratar na svetu je kot kaže pripravljen zapustiti Chelsea, potem ko je izgubil mesto v začetni enajsterici.


Vratar, ki je v Chelsea prispel iz Atlethic Bilbaa leta 2018 za astronomskih 72 milijonov funtov, je prepričan, da je glavni trener Frank Lampard kršil njujin ustni dogovor, ki bi Špancu ohranil mesto prvega vratarja Chelseaja. 25-letnik naj bi bil pripravljen zapustiti London, potem ko mu je vodstvo Chelseaja dalo vedeti, da nanj ne računajo več in med vratnici postavili Argentinca Willyja Caballera. Lampard je vztrajal, da odločitev ni bila lahka, a so prevagale stalne napake in nekonstantnost 25-letnega Španca v vratih Chelseaja.

Glavni problem pri odhodu je njegova pogodba, ki velja še kar štiri leta. Kepa bo kot vse kaže primoran najti novega delodajalca, če si želi povrniti minutažo, kakršno je užival v Bilbau in do nedavnega pri Chelseaju. Kepa sanja o položaju prvega vratarja Španije na prihajajočem Evropskem prvenstvu, a mu sedenje na klopi za rezervne igralce te sanje precej oddaljujejo.

Poleg Kepe bi Chelsea utegnili zapustiti še Ross Barkley, Jorginho, Marcos Alonso, Emerson Palmieri, Kurt Zouma, Willian in Pedro, s čimer bi si Lampard ustvaril prostor v ekipi za nove okrepitve.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]