CHELSEA

Lampard vse prej kot navdušen nad poletnim dogajanjem pri ‘Bluesih’

Legenda Chelseaja se je v zadnjih dneh dotaknila tudi svojega nekdanjega kuba in poslovanja prvakov med poletjem. Frank Lampard je bil predvsem presenečen nad številom igralcev, ki so letos zapustili vrste kluba s Stamford Bridgea.


vir: Eurosport
vir: Eurosport

Sezona 2017/18 se je za varovance Antonia Conteja začela vse prej kot po pričakovanjih.  Najprej so po kazenskih strelih izgubili v Community Shieldu, nato pa so praznih rok ostali še v prvem krogu Premier Lige, ko jih je doma presenetil Burnley.

”Res ne razumem določenih potez Conteja med poletjem. Odločil se je prodati Costo in Matića, slednji je celo okrepil velikega rivala v bitki za naslov. Nemanja je bil za igro Chelseaja ključen, saj je s svojo igro omogočal Pedru in Willianu, da sta lahko igrala bolj prosto. Chelsea je poleti prodal tudi mladega vezista Chalobaha, ki bo čez dve ali tri sezone sijajen igralec. Vsaki ekipi v Premier League bi prišel še kako prav.

Dejstvo je, da lani Chelsea ni igral v evropskih tekmovanjih, letos bodo nastopali v Ligi prvakov, zato preprosto potrebujejo večjo ekipo. Menim, da more Conte kupiti še najmanj tri igralce, potrebujejo novega vezista in ‘back-up’ na bočnih položajih.
Morda mora Conte tudi spremeniti svojo taktiko, pred vsako tekmo vsi že vemo, kako bo igral Chelsea, vsi poznajo formacijo in način igre,” je povedal nedavno upokojeni Frank Lampard.

Ekipa s Stamford Bridge svojo obrambo naslova nadaljuje že ta vikend na Wembleyju pri Tottenhamu!

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]