CHELSEA FOKUS

Pri Franku Lampardu se ne splača zamujati

V javnost so pricurljale kazni, ki doletijo zamudnike pri Chelseaju. Te so – tako kot plače – za navadnega človeka nepredstavljivo visoke. Največ, kar 20 tisoč funtov oziroma 23 tisoč evrov, mora nogometaš odšteti, če se na začetek treninga ne pojavi točno. Pravila naj bi bojda določil kar trener Frank Lampard.


2500 funtov (2915 evrov) morajo nogometaši odšteti, če zamudijo na zbor pred tekmo, zbor pred treningom ali na obisk fizioterapevta oziroma zdravnika.

1000 funtov (1166 evrov) je kazen, v kolikor med katerokoli aktivnostjo igralcu zazvoni telefon, ob zamudi v fitnes in v primeru, da se na zbor pojavi napačno oblečen.

Vsaka minuta zamude na ekipne sestanke je vredna dodatnih 500 funtov (583 evrov). Kar 5000 funtov (5830 evrov) pa mora igralec odšteti, če se s tekme ne vrne na ekipnem avtobusu ali če se ne želi udeležiti sponzorskih obveznosti.

Še kazen okroglih deset tisoč funtov (11.682 evrov), ki pa nogometaša doleti v primeru, da poškodbe ali bolezni v klub ne prijavi vsaj 90 minut pred začetkom treninga.

Chelseajeve kazni. Foto: Twitter
Chelseajeve kazni. Foto: Twitter

 

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 7 Povprečje: 4.4]
JB