LIVERPOOL

LeBron James želi v Liverpoolu videti Kyliana Mbappeja

Superzvezdnik lige NBA in Los Angeles Lakersev LeBron James ima v lasti delež delnic Liverpoola, ki jih je kupil kmalu potem ko je klub prevzel Fenway Sports Group leta 2010.


Lastnik delnic Liverpoola LeBreon James je že večkrat izrazil svojo ljubezen do Liverpoola na socialnih omrežjih in javno občuduje mladega superzvezdnika Kyliana Mbappeja, ki zastopa barve Paris Saint-Germaina. Ikona LA Lakersev in lige NBA je postal lastnik manjšinskega dela delnic kluba z Merseysida, potem ko se je povezal z lastniki Liverpoola FSG-jem (Fenway Sports Group) leta 2011. James se je že večkrat udeležil tekem na Anfieldu in večkrat spregovoril o podpiranju Liverpoola vse odkar je prvzel delnice, sedaj pa naj bi bil zelo vpleten v marketing in morda celo dizajn novih dresov Redsov za naslednjo sezono, ki jih bo oblikoval Jamesov sponzor Nike. Ti dizajni bodo objavljeni, ko bo to mogoče, a obstajajo namigovanja, da bo Liverpool sledil vzoru Paris Saint-Germaina in dovolil, da se na dresu pojavijo tudi znaki Air Jordana in Jamesove znamke.

V tem dresu bi LeBreon James rad videl tudi Kyliana Mbappeja. Svetovni prvak s Francijo iz leta 2018 je bil že povezan z prestopom v Liverpool, sedaj pa bi bil Nike lahko ključni člen v pridobitvi njegovega podpisa. Pri Liverpoolu so zatrjevali, da si Francoza ne morejo privoščiti, a morebitna dodatna sredstva s strani LeBreona Jamesa in spoznorske pogodbe znamke Nike, bi morda omogočila prihod Kyliana Mbappeja na Anfield. Slednji je tudi eden izmed Jamesovih najljubših igralcev, zato bi morda lahko pomagal uresničiti prestop.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]