LIVERPOOL TOTTENHAM

Klopp trener, Son igralec meseca septembra!

V Premier Ligi so danes podelili tri zelo pomembne nagrade, za trenerja, igralca ter tudi za najlepši zadetek meseca septembra.


No, začnimo pri najlepšem zadetku v tem mesecu, to nagrado si je prislužil Jordan Henderson, ki je na izjemen način zadel na Stamford Bridgeu, kjer so ‘Redsi’ slavili s 2-1.

klopp
vir: https://www.premierleague.com

 

Za trenerja meseca je izbran Jurgen Klopp, ki je s svojim moštvom v mesecu septembru na treh tekmah zabeležil prav toliko zmag.

Poleg prvakov sta sijajni formi Liverpoola podlegla tudi Chelsea (2-1 za Liverpool) ter Hull City (5-1 za Liverpool).

klopp
vir: https://www.premierleague.com

Tako bivši trener Borussie iz Dortmunda celo piše zgodovino, saj je postal prvi Nemec, ki je kdajkoli osvojil nagrado za trenerja meseca v Premier Ligi. Ob prejemu nagrade je Jurgen Klopp dejal: ‘‘Prišel sem v pisarno in sodelavci so mi dejali, da smo osvojili nagrado za trenerja meseca. To namreč ni nagrada samo zame, ampak tudi za vse moje sodelavce, igralce in tudi navijače!”

V septembru je sijajno formo kazal tudi Tottenham, glavno vlogo pa je ob odsotnosti Harryja Kana prevzel Son, ki je na treh tekmah zadel štiri zadetke in zbral tudi eno asistenco ter tako pomagal ‘Spursom’ do treh zaporednih zmag v enem mesecu.

son

Tudi Son Heung-min se je vpisal v zgodovino, saj je postal prvi Azijec, ki mu je uspelo osvojiti nagrado meseca v elitni Premier Ligi! Bivši član Hamburgerja je za spletno stran Premier Lige povedal: ”To so moje sanje, počutim se izjemno, saj je v tej ligi igralo veliko dobrih igralcev iz Azije. Eden izmed njih je gotovo Ji Sung-Park, ki bi si gotovo zaslužil nagrado. Želim se zahvaliti sorodnikom, prijateljem in navijačem Tottenhama!”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]