OSTALE NOVICE

Ljubitelji in ljubiteljice premierligaškega nogometa, pozor!

10. 12. 2017 je datum, ki bi moral biti na koledarjih oboževalcev najbolj zanimive lige na svetu še posebej izpostavljen.


Sky Sports je danes razkril datume televizijskih prenosov za mesec december. V prazničnem mesecu bo odigranih kar nekaj derbijev, pri Skyju pa so se zanimivo odločili, da dva, verjetno kar največja med njimi, postavijo na isti dan.

Nedelja desetega decembra bo namreč Super Sunday v pravem pomenu besede. Dan bosta ob 12h po našem času odprla Southampton in Arsenal, že ta dvoboj bi znal biti zelo zanimiv, saj topničarji na južno obalo, če zanemarimo lansko sezono, nimajo prav dobrih spominov. No, to pa bo le uvod v nekaj zares izjemnih ur, ki sledijo.

Ob 15:15 bo v Merseyside derbiju Liverpool gostil Everton, za popoln nedeljski popoldan pa bosta z začetkom ob 17h poskrbela mestna tekmeca iz Manchestra United in City, dvoboj bo odigran na Old Traffordu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”67″ override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”280″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]
JB