MANCHESTER UNITED

Louis van Gaal: “Zmagati moramo zadnje štiri tekme!”

Strateg Manchester Uniteda Louis van Gaal meni, da morajo “Rdeči vragi” do konca letošnje sezone zmagati vse štiri tekme, saj se v nasprotnem primeru ne bodo veselili uvrstitve v najprestižnejše evropsko tekmovanje.


Brez naslova
vir: www.mirror.co.uk

Manchester United je namreč prav včeraj še nekoliko povečal pritisk tako Arsenalu kot tudi Manchester Cityju, saj so varovanci nizozemskega nogometnega strokovnjaka na zaostali tekmi premagali Crystal Palace z 2:0 in imajo sedaj za četrtimi “meščani” le še dve točki zaostanka.
United se bo do konca letošnje sezone moral kar se da dobro izkazati na tekmah proti Leicester Cityju, Norwichu, West Hamu in Bournemouthu.

Ko so otoški novinarji, po včerajšnji tekmi vprašali Louisa van Gaala o tem, če njegova ekipa pritiska na “Topničarje” in “Meščane” pa je dejal slednje: “Mi vršimo pritisk na njih že celotno sezono. V zaključku, pa je ta pritisk samo še večji. Sem zelo zadovoljen s formo, ki jo trenutno kažemo. Do zaključka nas ločijo samo še štiri tekme, ki jih moramo nujno zmagati. V nasprotnem primeru so želje za dobro uvrstitev lahko pozabljene.”

Navkljub temu, da so bili navijači “Rdečih vragov” v letošnji sezoni z igro svojih varovancev velikokrat razočarani, češ da njihov klub igra preveč defenzivno, pa Nizozemec zatrjuje, da so napadalni na čisto vsaki tekmi. Povedal je namreč slednje: “Sam želim vedno igrati napadalno usmerjen nogomet. V letošnji sezoni smo napadali na čisto vsaki tekmi, mogoče včasih v počasnem tempu.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]