MANCHESTER UNITED

Lukaku verjame v uspešno sezono

Manchester United se je v soboto uvrstil v finale FA pokala, obeta pa se mu tudi drugo mesto v letošnji sezoni Premier lige, tik pod samim vrhom. S tem bodo Rdeči vragi močno popravili lansko klavrno sezono, ko so končali na za njih skromnem šestem mestu. Naslednje leto pa si želijo še več, kot je v nedavnem intervjuju povedal napadalec Uniteda Romelu Lukaku.


Vir: the Sun
Vir: the Sun

Lukaku ima v letošnji sezoni na svojem računu 16 golov in verjame, da lahko njegova ekipa v naslednji sezoni preseže letošnji uspeh ter po petih letih znova osvoji vrh Premier lige. Na vprašanje o tem, ali bi bila lahko sezona 2018/2019 zmagovita, je Belgijec povedal:

“Mislim, da nam z ekipo, ki jo imamo sedaj, to lahko uspe, vendar bi morali biti skozi sezono bolj usklajeni.”

“Naša naloga sedaj je, da smo bolj dosledni, manager pa bo videl, ali mora v ekipo dodati še kakšnega igralca. Vendar menim, da imamo s trenutno ekipo dovolj kakovosti.”

“Za nami je čudna sezona. Če bi bili bolj konstatni in dosledni, bi bili kos Manchester Cityju. Vendar sedaj vemo, kaj moramo izboljšati za naslednjo sezono.”

Z zmago proti Tottenhamu se je United uvrstil v finale FA pokala in Lukaku meni, da je ekipa pripravljena, da sezono konča z dobrim rezultatom.

“Zmagali smo in prišli do finala proti dobri ekipi, kar je super. To je nekaj, kar smo hoteli, sedaj pa nas v ligi čakajo še štiri tekme, na katerih moramo dobro igrati, nato pa zmagati še v finalu.

“Želim osvojiti naslov, to je glavno. Zmaga v FA pokalu bi bila čudovita, vendar o tem sedaj ne želim govoriti, želim samo dobro končati sezono. Upam, da bomo končali na drugem mestu, to pa nas bo dobro pripravilo na finale.”

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]