MANCHESTER UNITED

Manchester United po pomoč kar k veteranu

To govorico lahko opredelimo v kategorijo: Saj ni res, pa je. Rdeči vragi želijo napad okrepiti z nekdanjim napadalcem Carlosom Tevezom.


Po Rashfordovi poškodbi, ki ga bo z igrišč oddaljila za približno šest tednov, je United pospešil iskanje za novega napadalca. Ker bo zamenjava le začasna, iščejo čim bolj poceni, a izkušenega igralca, ki se jim lahko pridruži nemudoma. Med kandidati se je znašlel tudi 36-letni Carlos Tevez. “Carlitos” je že domoval na Old Traffordu med letoma 2007 in 2009, preden je klub senzacionalno zapustil in odšel k mestnem rivalu, Manchester Cityju.

Argentinec bi lahko ponovno prišel na posojo, kot že v prvi epizodi pri Unitedu, ko je bil za dve leti posojen iz West Ham Uniteda. Prvič so za posojo plačali 13 milijonov evrov, tokrat pa bo strošek posoje precej manjši, saj se bivši Juventusov napadalec ni dobro znašel pod novim okriljem Boce Juniorsa, prav tako pa mu pogodba poteče letos konec junija.

Tevez je v dveh letih pri Unitedu na 99 tekmah zabil 34 golov ter osvojil Ligo Prvakov, dva naslova v Premier ligi, ligaški pokal in klubsko svetovno prvenstvo.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]