MANCHESTER UNITED

Marchisio: Odsvetoval sem mu prestop

Claudio Marchiso, soigralec Paula Pogbaja pri Juventusu do leta 2016, trdi, da je Francozu odsvetoval prestop v Manchester United.


Italijan Claudio Marchisio ter Francoz Paul Pogba sta skupaj pri Juventusu tvorila dvojec na sredini igrišča, vse do leta 2016, ko je Jose Mourinho potrkal na vrata Stare dama ter poslal ponudbo za Pogbaja. Marchisio je kolegu odsvetoval željeni prestop k Rdečim vragom, misleč da se bo spopadal s kopico težav, a na koncu je Pogba le za 89 milijonov funtov okrepil Manchester United.

Marchisio je imel kot kaže prav, saj je v letošnji sezoni razmerje med Rdečimi vragi in Pogbajem zelo krhek, saj sta tako Francoz, kot tudi njegov agent Mino Raiola, odkrito priznala, da vezist želi odhoda drugam. Najbolj se omenja vrnitev k Juventusu ali prestop h kateremu od španskih velikanov, Barceloni ali Real Madridu.

>>Bil bi zelo srečen, če se Paul vrne v Juventus. Že pred leti sem mu povedal, da bo napravil napako, če se odloči za Manchester United. Moral bi oditi v Španijo, če si je res želel oditi iz Torina. V primeru vrnitve sem prepričan, da bo Paul kot prerojen v okolju, kjer je že domač in ljubljen. Prav tako lahko Juventusu s svojimi kvalitetami pomaga do višjega nivoja,<< je za italijanske medije povedal Claudio Marchisio.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]