TOTTENHAM

Mauricio Pochettino ne želi paničnih nakupov

Trener Tottenhama si pred koncem prestopnega roka ne želi panično nakupovati. Na današnji novinarski konferenci je Mauricio Pochettino moral odgovoriti kar na nekaj zanimivih vprašanj o prestopnih govoricah okoli njegove ekipe.


vir: www.tottenhamhotspur.com
vir: www.tottenhamhotspur.com

Otoški mediji so v tem poletju s prestopom na White Hart Lane močno povezovali mladega ‘wingerja’ Marseilla N’Koudouja, na današnji tiskovni konferenci je vse skupaj takole zelo kratko pokomentiral manager Spursov: “To so govorice, o takšnih stvareh ne rad govorim.”

Bivši strateg Southamptona Pochettino je nadaljeval takole: “Do konca prestopnega roka bomo iskali nove igralce, ne morem vam pojasniti koliko novincev bo še prišlo, morda en, dva, trije ali pa nihče. Mi ne želimo paničariti in zapravljati kupe denarja za okrepitve, v vsako okrepitev se poglobimo in o tem tehtno premislimo.”

Že v prvem krogu na tekmi z Evertonom se je poškodoval kapetan ”Spursov” Hugo Lloris, ki bo odsoten za kar štiri tedne, zato so mediji Mauricia Pochettina povprašali tudi o tem ali bo iskal novega vratarja. Argentinec je odgovoril: ” Vedno je težko, če izgubiš kapetana že v prvem krogu, vendar po drugi strani se odpira sijajna priložnost za Michela Vorma, ki je bil naša prva izbira med pripravami, katere je Lloris izpustil. V njegove kvalitete ne dvomimo, ima veliko izkušenj kar je zelo pomembno, zato mu bomo zaupali vlogo prvega vratarja.”

Za konec pa je mladi trener še potrdil, da ne računa več na vezista Bentaleba, potrdil pa je tudi, da je samo še vprašanje časa, kdaj bo novo pogodbo podpisal Christian Eriksen.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]