TOTTENHAM

Mourinho lovi Raula Jimeneza

Raul Jimenez je v očeh glavnega trenerja Tottenhama Joseja Mourinha odlična menjava za Harryja Kana, ki je na izhodnih vratih kluba.


Raul Jimenez bi lahko zapolnil vrzel v napadu Tottenhama, če Harry Kane zapusti Spurse. Čeprav, roko na srce, bi jim Jimenez prišel prav tudi če Kane ostane v Londonu, saj je kapetan njihov edini pravi napadalec in po poškodbi Kana so bili Spursi brez napadalca, kar se je krepko poznalo v njihovi igri. Raul Jimenez je zato eden glavnih želja Joseja Mourinha, saj je 28-letni Mehičan v letošnji sezoni naravnost blestel. Zabil je 22 zadetkov in dodal na deset asistenc na 44 nastopih za Wolverhampton v vseh tekmovanjih.

Raul Jimenez je prav tako pustil močan pečat v Ligi Europa, zato ne bo presenečenje, če ga bodo poleti lovili večji klubi. Omenjal se je že Manchester United pa Arsenal, a Tottenham bo najbolj verjetna opcija, saj imata United in Arsenal druge prioritete na nogometnem trgu. Prestop naj bi pri Tottenhamu speljali že to poletje, kljub temu, da predsednik Daniel Levy opozarja na finančno krizo, ki jih čaka. Prihodnost Harryja Kana pri Spursih pa tudi še ni znana. Raulu Jimenezu so že sporočili zanimanje, a prosili vodstvo Wolverhamptona, da se bodo pogajali šele, ko se bo sezona nadaljevala.

Kako vam je bil všeč ta članek?
[Skupno: 0 Povprečje: 0]